بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، روز دوشنبه ۲۳ بهمنماه میز وی آی پی گردشگری خوراک استان کرمانشاه در ضیافت وزیر میراثفرهنگی برای سفرا و مهمانان خارجی دایر شد.
وحید امیری معاون گردشگری استان کرمانشاه در این خصوص اظهار کرد: با همکاری فدراسیون گردشگری خوراک ایران میز خوراک استان کرمانشاه در حاشیه مراسم ضیافت وزیر میراثفرهنگی برای سفرا و مهمانان خارجی هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران برپا شد.
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه تنها میز خوراک استانهای کرمانشاه و همدان در این برنامه دایر شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه کرمانشاه شهر خلاق خوراک ایران است در این برنامه حضور بسیار پر رنگی داشت.
او افزود: همچنین ثبت ملی ۳۷ خوراک استان در جند وقت اخیر یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر این انتخابات بود.
امیری گفت: این برنامه که در حاشیه نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران برگزار شد با هدف معرفی خوراکهای مهم استان به مهمانان خارجی انجام شد.
او افزود: خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از این برنامه شد و غذاهای شاخص خاص استان به شکل کامل و جامع برای بازدیدکنندگان معرفی شد.
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه گفت: در این برنامه نزدیک به ۳۰ خوراک خاص استان تبخ و به مهمانان خارجی معرفی شد.
او تصریح کرد: تنوع خوراکی کرمانشاه بسیار مورد توجه مهمانان مراسم قرار گرفت و خوراکهایی همچون دنده کباب و سوغات استان همچون کاک کرمانشاهی از جذابیت خاصی برای بازدیدکنندگان برخوردار بود.
در استان کرمانشاه ۶۵ خوراک محلی در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/
نظر شما